Coole vleermuis mobiel

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪175‬

Standaard verzending 1 - 10 Werkdagen

Coole vilten mobiel van een zwarte vleermuis. Leuk voor in de etalage met Halloween of voor een stoere jongenskamer! Handgemaakt in Nepal.

De vleermuis heeft een spanwijdte van 65 cm.

Productinformatie

Deze coole,duurzame en fairtrade mobiel van een vleermuis (van sjaal met verhaal) is handgemaakt van 100% wolvilt . 
De vleermuis maakt levensechte vliegbewegingen als je aan het touwtje trekt! en is makkelijk te bevestigen door het ophangelement wat aan de toekan vastzit (hierdoor blijft hij mooi in balans tijdens het vliegen.)

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

deze vleermuis mobiel heeft een spanwijdte van 65 cm

Productdetails

Created with Sketch.

Deze coole vleermuis is een product van sjaal met verhaal!
Sjaal met Verhaal staat voor het creëren van werk voor vrouwen in Nepal en Thailand. De nadruk ligt op Nepal. Er wordt samengewerkt met een 35-tal ondernemers en projecten die allemaal één tot twee keer per jaar bezocht worden.   Door te zorgen voor een continue afname van producten, creëer je werk en werk zorgt voor een inkomen.

Daarnaast steunt Sjaal met Verhaal vanaf dag één diverse projecten in Nepal die afhankelijk zijn van donaties. De twee grootste projecten zijn het kinderhuis in Pokhara, Namaste Community Foundation (NCF) en de bouw van een medische post door de stichting Asian Heritage Foundation Nepal (http://www.ahfnepal.org/ en http://stichtingasianheritagenepal.weebly.com/)

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.