marktkraam VolWol

OVER VOLWOL&LIFESTYLE

Hoe is het allemaal begonnen!!

Het natuurproduct wol heeft voor mij altijd al een grote waarde gehad!
Ook ben ik dol op markten en braderieën en stiekem leek het mij leuk om daar eens als marktkramer op te staan. Als ik van 1 + 1 eens 2 kon maken?

Nadat ik via een vriendin in contact was gebracht met iemand die schapenwollen producten verkocht was mijn enthousiasme helemaal gewekt! 

Ik kreeg de kans om een paar keer mee te draaien op de markt, zo de sfeer te proeven achter de marktkraam en goed kennis te maken met de prachtige producten van schapenwol.

Al snel kwam ik er achter dat het verkopen van deze fantastische producten ontzettend goed bij mij past en dat het voor mij een mooie uitdaging was naast mijn werk in de kinderopvang.
De start van VolWol werd een feit!
En vol enthousiasme verkoop ik nog steeds( sinds 2016) prachtige schapenwollen producten zoals  pantoffels, wollen vesten, plaids, knuffels, schapenvachten, sokken en nog veel meer prachtige wol producten op markten, fairs en braderieën! (en nu ook via deze webshop!)


Een groot gedeelte van mijn producten kocht en koop ik nog steeds in bij "Puur Nepal"
Ik geloof dat kwaliteit, duurzaamheid en een betere wereld voor ons allemaal voorop moet staan en ik draag daar graag een steentje in bij!
Puur Nepal is opgericht na de aardbeving in 2015. Puur Nepal wilde iets blijvends opzetten, iets duurzaams en iets waarbij  de Nepalezen een eigen inkomen verdienen om een zelfstandig bestaan op te kunnen bouwen en hebben dit gerealiseerd .En daar sta ik helemaal achter.                     
Naast al de prachtige producten van PuurNepal  verkoop ik ook prachtige kwaliteitsproducten met een andere oorsprong zoals Texel of bijv. Scandinavie en sinds kort ook producten van sjaal met verhaal, een organisatie die ook op een eerlijke, fairtrade en onder goede arbeidsomstandigheden wijze werkgelegenheid in Nepal wil creëren door inkoop en productie van prachtige vilten producten.

Inmiddels bestaat VolWol al een aantal jaren en sta ik nog steeds vol enthousiasme op markten, braderieën en fairs maar werd het de hoogste tijd om VolWol uit te breiden met een mooie webshop, zodat mensen ook wanneer zij niet in staat zijn om naar de markt, een fair of braderie te gaan, toch kunnen genieten van deze bijzondere producten!
En zo zijn VolWol en VolWol&lifestyle ontstaan.

Annemarie