Puur Nepal white dot pantoffel voor kinderen

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪175‬

Standaard verzending 1 - 10 Werkdagen

GEWOON TE SCHATTIG !!
Een hip en handgevilt stippen pantoffeltje 'van PuurNepal"        voor de stoere kids onder ons!

Product informatie

Dit hippe hand gevilte stip pantoffeltje is van 100% schapenwol Het voetbed is iets verdikt met extra wol voor een heerlijk draagcomfort en de suede zool is verlijmd én gestikt. 
Lekker dragen met je blote voeten en je hebt een perfecte warmte.
Wol is een natuurproduct dat heel goed reguleert. Het verwarmt in de winter en verkoelt in de zomer. Je kunt deze pantoffels dus het hele jaar door dragen.   "En hoe leuk... ze zijn ook verkrijgbaar in grote mensen maten "

Met de aankoop van de vilt pantoffels van Puur Nepal draagt u bij aan het schoolfonds van de producent. Daardoor krijgen de kinderen van de werknemers de kans om te leren. 

Het merk Puur Nepal is opgericht als noodhulp aan de Nepalese bevolking na de aardbeving in 2015. Inmiddels kunnen 30 vrouwen voorzien in het levensonderhoud van hun gezinnen, gezamenlijk ongeveer 150 mensen. Voor Puur Nepal produceren zij viltpantoffels, schapenwollen vesten, mutsen, wanten, haarbanden, sjaals en omslagdoeken. Puur Nepal betaald eerlijke prijzen zonder tussenhandel en ziet toe op goede arbeidsomstandigheden.  VolWol& lifestyle ondersteunt dit initiatief van harte. Maat of afmetingen

Created with Sketch.

verkrijgbaar in de maten 17 t/m 35 (hoe leuk.. deze pantoffel is ook verkrijgbaar in de maten 36 t/m 42 zie PuurNepal whitedot pantoffel)

Productdetails

Created with Sketch.

Koude voeten zijn verleden tijd met deze geweldige pantoffel, want lekker dragen met je blote voeten en je hebt een perfecte warmte. De pantoffel is voorzien van een suède zool welke gestikt en verlijmd is .
Wol is een natuurproduct dat heel goed reguleert. Het verwarmt in de winter en verkoelt in de zomer. Je kunt deze pantoffels dus het hele jaar door dragen.

Tijdens het vilten wordt gebruik gemaakt van Europese maatmallen waardoor de pantoffels een extra goede pasvorm hebben.  Je kunt uitgaan van je gemiddelde schoenmaat.