Slipper with needle design

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪175‬

Standaard verzending 1 - 10 Werkdagen

Een Prachtige vilten pantoffel met een uniek Naaldwerk design van Puur Nepal

PRODUCTINFORMATIE :
Koude voeten zijn verleden tijd met deze Prachtige pantoffel van 100% schapenwol!    Lekker dragen met je blote voeten en je hebt een perfecte warmte. De pantoffel is voorzien van een suède zool welke gestikt en verlijmd is .
Wol is een natuurproduct dat heel goed reguleert. Het verwarmt in de winter en verkoelt in de zomer. Je kunt deze pantoffels dus het hele jaar door dragen zonder last te hebben van zweet voeten of nare geurtjes

De pantoffel heeft een makkelijke instap welke,en de zool is geluidsarm, ideaal voor gehorige huizen en harde vloeren


En wat deze prachtige pantoffel nog mooier maakt....  dat je met de aankoop van de viltpantoffels van Puur Nepal bijdraagt aan het schoolfonds van de producent. Daardoor krijgen de kinderen van de werknemers de kans om te leren. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

verkrijgbaar in de maten 38 t/m 42

Productdetails

een prachtig kunstwerkje is deze  gevilte Pantoffel van PuurNepal.
de pantoffel is  hand gevilt en heeft een suède (leer) zool welke verlijmd en gestikt is.
Door het voetbed van schapenwol heeft deze pantoffel een  heel prettig draagcomfort  !
De pantoffel is makkelijk aan te trekken ,zit heerlijk warm en kan het hele jaar door gedragen worden omdat wol warmt als het koud is en koelt wanneer het warm word .
"Deze pantoffel is door zijn suède zool zeer geschikt voor gehorige huizen!"

Created with Sketch.

Het merk Puur Nepal is opgericht als noodhulp aan de Nepalese bevolking na de aardbeving in 2015. Inmiddels kunnen 30 vrouwen voorzien in het levensonderhoud van hun gezinnen, gezamenlijk ongeveer 150 mensen. Voor Puur Nepal produceren zij viltpantoffels, schapenwollen vesten, mutsen, wanten, haarbanden, sjaals en omslagdoeken. Puur Nepal betaald eerlijke prijzen zonder tussenhandel en ziet toe op goede arbeidsomstandigheden.  VolWol&lifestyle  ondersteunt dit initiatief van harte.